Важността на колагена

 

Колагенът е основният елемент за здрава и по-младо изглеждаща кожа.

Неговата така необходима за здравето на  кожата  тройно-спирална структура е запазеният знак на  PureLogicol.

Поддържането на здравословно и достатъчно ниво на колаген в човешкия организъм е основната роля на нашата линия от продукти.  

Повече за колагена

Собственият колаген започва да намалява около 25 годишна възраст и бързо се изчерпва около 50те. Появата на бръчките е  резултат от намаляващото количество колаген и хиалуронова  киселина вследствие на естествения процес на стареене.  Научи повече от нашата рубрика. Q&A

Повече от попиване в дълбочина

Нашата серия от продукти е създадена, за да запази и стимулира от повърхността на кожата производството на колаген, като  едновременно с това  комплексно възстановява и подобрява  здравето на кожата.

Колагеновата добавка може да работи отвъд  повърхността, като помага да се възстанови и поддържа структурата на кожата в дълбочина. Подсилвайки колагена в твоя организъм, ти внасяш в него сила и устойчивост, които са основни за  здравия и младежки вид на кожата.

Клинични изследвания

Нашата колагенова добавка беше подложена на обстойни клинични изследвания. Двойно сляп плацебо тест проведен в Южна Африка доказа ползите от регулярния прием  на  капсулите с  колаген PureLogicol.

 Продукти

продукти

Клинични изпитвания

наука

Clinical Trials

преса