Чистота от природата

 

Внушително количество от натурални растителни екстракти, етерични масла и естествено-съществуващи витамини се доставят от целия свят, за да бъдат вложени в продуктите  на PureLogicol. Много от тях - като алое вера и  хамамелис - са известни с козметичните си качества от хилядолетия. Други  са открити съвсем наскоро. Информация относно активните съставки на всички наши продукти поместихме в нашата колекция  „грижа за кожата“.


Естествени съставки от цялото земно кълбо

Ето няколко примера за чисти, нежни съставки, подбрани за нашите продукти. За повече подробности виж Продуктовия асортимент на PureLogicol.

Екстракт от ирландски лишей

Ирландският лишей расте по Атлантическия бряг на Европа и Северна Америка. Растението съдържа почти 10% протеин и около 15% минерални вещества, богато е на йод и сяра. Екстрактът дълбоко овлажнява, успокоява и предпазва епидермалния слой на кожата. Лекува дори и най-тежките  проблеми на кожата, включително екзема, псориазис, обриви и изгаряния. Освен това подхранва и защищава кожата от вредното въздействие на околната среда.

Акай

Произхожда от Централна и Южна Америка. Този малък тъмнолилав плод съдържа  силни антиоксиданти и Омега 6 и 9 мастни киселини, които допринасят за младежкия вид на кожата.

Драконов плод/питахая, питая/

Произхожда от Мексико, Централна и Южна Америка. Плодът е богат на витамини, минерали, фитоалбумини и феноли. Има подхранващи качества, лекува рани.

Еделвайс

Символ на чистота, това цвете расте в алпийските региони на Европа. То има противовъзпалителни, антисептични и антиоксидантни свойства.

Масло от семена на пореч

Билка с малки, сини цветове, растяща в много страни по целия свят. Маслото от семена на пореч/известно още като starflower oil/ е сред  растителните масла с  най-високо съдържание на омега-мастни киселини. Незаменимите мастни киселини подхранват, хидратират и овлажняват кожата.

Нашите продукти не съдържат парабени, алкохол, изкуствени оцветители и ароматизатори.
Никой от тях не е тестван върху животни.

При нашите продукти чистотата от природата винаги е балансирана с логиката на науката.

 

Продукти

продукти

Клинични изпитвания

наука

Clinical Trials

преса