Чистота от природата

 

Внушително количество от натурални растителни екстракти, етерични масла и естествено-съществуващи витамини се доставят от целия свят, за да бъдат вложени в продуктите  на Purelogicol. Много от тях - като алое вера и  хамамелис - са известни с козметичните си качества от хилядолетия. Други  са открити съвсем наскоро. Информация относно активните съставки на всички наши продукти поместихме в нашата колекция  „грижа за кожата“.


Естествени съставки от цялото земно кълбо

Ето няколко примера за чисти, нежни съставки, подбрани за нашите продукти. За повече подробности виж Продуктовия асортимент на Purelogicol.

 

Логика от науката

 

Всеки аспект от продуктовата линия на PureLogicol е резултат на върхови научни изследвания. Ефективността на продуктите е подплатена с висококачествена изследователска и развойна дейност; авангардните активни съставки са преминали през продължителни изследвания и изпитания за доказване на техния ефект.

В нашите продукти участват множество ключови, активни, научно-изпитани  съставки.

Екстракт от ирландски лишей
Ирландският лишей расте по Атлантическия бряг на Европа и Северна Америка. Растението съдържа почти 10% протеин и около 15% минерални вещества, богато е на йод и сяра. Екстрактът дълбоко овлажнява, успокоява и предпазва епидермалния слой на кожата. Лекува дори и най-тежките  проблеми на кожата, включително екзема, псориазис, обриви и изгаряния. Освен това подхранва и защищава кожата от вредното въздействие на околната среда.

Акай
Произхожда от Централна и Южна Америка. Този малък тъмнолилав плод съдържа  силни антиоксиданти и Омега 6 и 9 мастни киселини, които допринасят за младежкия вид на кожата.

Драконов плод/питахая, питая/
Произхожда от Мексико, Централна и Южна Америка. Плодът е богат на витамини, минерали, фитоалбумини и феноли. Има подхранващи качества, лекува рани.

Еделвайс
Символ на чистота, това цвете расте в алпийските региони на Европа. То има противовъзпалителни, антисептични и антиоксидантни свойства.

Масло от семена на пореч
Билка с малки, сини цветове, растяща в много страни по целия свят. Маслото от семена на пореч/известно още като starflower oil/ е сред  растителните масла с  най-високо съдържание на омега-мастни киселини. Незаменимите мастни киселини подхранват, хидратират и овлажняват кожата.

Колаген
Сърцевината на нашия подход е разбирането за ролята на колагена за здравето на кожата, съчетано с клинични изследвания, доказващи ефективността на Колагеновата хранителна добавка. За да гарантираме чистотата и ефективността на нашата хранителна добавка,  за производството й  ние използваме най-високия съществуващ клас колаген.

Пептиди
Клинично доказано е, че  редица пептиди забавят стареенето,  като  играят ролята на куриери в процеса на клетъчната активност.  Всъщност, пептидите инструктират клетките какво да правят. Например, някои пептиди помагат, за да бъде пробуден синтеза на колаген в кожата.

Хиалуронова киселина
Един от главните компоненти на междуклетъчното вещество, обгръщащо клетките, хиалуроновата киселина, често е наричана „Ключът към извора на младостта“. Тя поема влагата като гъба, за да изпълни кожата и намали видимостта на бръчките.

Нано-витамини F,A,C и Е
Нано-витамините са изградени от естествени фосфолипиди и имат превъзходна усвояемост,  която повишава полезното им действие.

Нашите продукти не съдържат парабени, алкохол, изкуствени оцветители и ароматизатори.
Никой от тях не е тестван върху животни. При нашите продукти чистотата от природата винаги е балансирана с логиката на науката.

 

Важността на колагена

 

 Колагенът е основният елемент за здрава и по-младо изглеждаща кожа.

Неговата така необходима за здравето на  кожата  тройно-спирална структура е запазеният знак на  PureLogicol.

Поддържането на здравословно и достатъчно ниво на колаген в човешкия организъм е основната роля на нашата линия от продукти.  

Повече за колагена

Собственият колаген започва да намалява около 25 годишна възраст и бързо се изчерпва около 50те. Появата на бръчките е  резултат от намаляващото количество колаген и хиалуронова  киселина вследствие на естествения процес на стареене.  Научи повече от нашата рубрика. Q&A

Повече от попиване в дълбочина

Нашата серия от продукти е създадена, за да запази и стимулира от повърхността на кожата производството на колаген, като  едновременно с това  комплексно възстановява и подобрява  здравето на кожата.

Колагеновата добавка може да работи отвъд  повърхността, като помага да се възстанови и поддържа структурата на кожата в дълбочина. Подсилвайки колагена в твоя организъм, ти внасяш в него сила и устойчивост, които са основни за  здравия и младежки вид на кожата.

Клинични изследвания

Нашата колагенова добавка беше подложена на обстойни клинични изследвания. Двойно сляп плацебо тест проведен в Южна Африка доказа ползите от регулярния прием  на  капсулите с  колаген Purelogicol.

 

 

Клинични изпитвания

 

 

Проведените в Университета на Претория, Южна Африка независими клинични изследвания показаха, че приемът на колагеновата добавка PureLogicol води до  намаляване бръчките, повишаване на влажността  на кожата и свиване на порите.


Клинично проучване на хидролизиран колаген:

Анализа на кожата след 6 седмичен прием на 2,4 гр. хидролизиран колаген(ПюрЛоджикол)

Университета Претория, катедра фармакология.

Организатор: проф. Снаймън.

Публикувано във SADR, брой 9№3-2009

 1. Производството на колаген и хиалуронова киселина намалява, което води до поява на фини линии и дълбоки бръчки.

 2. Колагеновата добавка стимулира фибробластите да стимулират произвеждането на нов колаген и хиалуронова киселина.

 3. Новите клетки се попълват с колаген и хиалуронова киселина и кожата започва да се издига.

 4. Увеличения синтез на колаген и хиалуронова киселина осигурява здравина, младежки вид и устойчивост на кожата.


 

Доклад от клиничните изследвания

 

Beauty Wheel

Purify | Exfoliate impurities with Tri-Peptides,
AHA (Alpha Hydroxy Acids) & Enzyme complex.

 • Target irregular pigmentation
 • Visibly reduce fine lines and wrinkles
 • Refine open pores

Protect | Nano-vitamins F, A, C & E absorb deeply to protect the skins DNA from free radical damage.

 • Protect against collagen breakdown
 • Defend against UV rays
 • Reduce inflammation

Hydrate | Collagen, Hyaluronic Acid & Essential oils provide deep moisturising properties to re-hydrate the skin.

 • Soothe, moisturise & refresh
 • Maintain smooth, plump skin
 • Improve skin tone & texture

Stimulate | Micro-collagen Peptides help activate collagen and elastin synthesis.

 • Strengthen the skin structure
 • Promote skin luminosity
 • Improve facial contours

Repair | Cell to cell communication ingredients activate the regeneration of the skin to promote cellular renewal.

 • Stimulate skins natural growth factors
 • Renew the skins resilience & firmness
 • Reveal younger, healthy skin

 

 

колагена - Q&A

 

Въпрос:  Какво представлява колагенът?
Отговор: Колагенът  e протеин, който представлява до 30%  от протеините  в  човешкото тяло.  Произвежда се от фибробласти под повърхността на кожата.Има структура на тройна спирала и  е отговорен за съединяването на клетките. Представлява  75 - 80% от кожата и е един от  нейните ключови  основни  компоненти.

Въпрос:  Какво причинява стареенето?
Отговор: Стареенето се предизвиква както от вътрешни, така и от външни фактори. Вътрешното стареене е естествен хронологичен процес на тялото ни. След 25-годишна възраст колагенът в тялото започва да намалява с 1,5% всяка година. Този процес продължава да се ускорява през 30-те и 40-те години  от живота, като  при  50+ години  колагенът бързо се  изчерпва. Това  може да доведе до появата на фини линии, бръчки и  до намаляване на еластичността на кожата. Външните фактори на стареене, като излагането на слънце например, причиняват до  90% от уврежданията  на кожата. Слънцето причинява увреждане на ДНК и разгражда колагена. Други външни фактори, които причиняват стареене  са околната среда, температурата, гравитацията, повтарящите  се движения  на лицето и начинът  на живот.

Въпрос:  Защо да пия добавка с колаген?
Отговор: Приемането на  добавка с  колаген може  да подсили синтеза на колаген чрез   стимулиране  дейността на фибробластите.

Въпрос:  С какво PureLogicol  е уникален и различен от другите колагенови добавки?
Отговор: PureLogicol използва уникален ензимен процес,  чрез който  намалява теглото на колагеновата молекула.  Получените малки молекули са бионалични и  могат лесно да се абсорбират от тялото. PureLogicol е  пакетиран според фармацевтичните стандарти.  Клинично доказано е, че  PureLogicol  намалява бръчките, свива порите и увеличава влажността на кожата.

Въпрос:  Има ли някакви странични  или противопоказни  ефекти ?
Отговор: Не са известни странични  или противопоказни  ефекти.

Въпрос:  След колко време ще  видя резултатите?
Отговор: PureLogicol е с прогресивен във времето ефект и резултатите варират от човек на човек. Потребители са  информирали за положителни резултати  още в рамките на първите 4 седмици. Това зависи от възрастта, теглото и метаболизма.  За оптимални резултати, използвайте в продължение на три месеца. За поддържане на постигнатия ефект, продължете със същата доза.

Въпрос:  Какво ще стане, ако не мога да преглъщам капсулите?
Отговор: Можете да отворите капсулите и да изсипете  съдържанието им във вода или портокалов сок, като разбърквате докато се разтвори.

Въпрос:  Приемът на колаген причинява ли увеличаване  на теглото  или  повишаване на апетита?
Отговор: Не.

Въпрос:  Мога ли да увелича дневната си доза?
Отговор: Да, можете да увеличите дозата до 6 капсули на ден. Увеличаването на дозата  може да даде допълнителни ползи.