Красотата
отвътре

Всеки от нас е уникален, като  нашата истинска красота започва отвътре. Ако се чувствате красива отвътре,  тази  красота  излъчвате и навън. Нашите усъвършенствани , клинично изпитани добавки помагат  в борбата с видимите признаци на стареенето  отвътре,  като  подхранват  и  укрепват  дълбоките слоеве на кожата . Колагенът е най-важната предпоставка, за  да имаме  младежка  и здрава кожа. Нейната тройно -спирална структура , толкова важна за здравата структурата на кожата, е запазеният  знак на Purelogicol. Поддържането на здравословно и достатъчно  количество  колаген в организма е  в основата  на нашата продуктова  гама.

DISCOVER  YOUR INNER BEAUTY

Красотата
отвън

Съчетавайки  чистотата на природата с логиката на науката , нашата проактивна  колагено-стимулираща козметика  е създадена да  пречиства,  защитава ,  стимулира , възстановява и хидратира  кожата.  Всеки аспект от нашата продуктова гама е основан на научни постижения и представлява  пленително  съчетание  от   естествени растителни екстракти, етерични масла и натурални  витамини от  целия ​​ свят.  Научно-изследователска дейност  от най- високо  ниво  обуславя  ефективността на нашите продукти ,   в основата на която са авангардни активни съставки, доказали своето действие в процес на задълбочени тестове.

REVEAL YOUR OUTER BEAUTY

ПИОНЕРИ ОТ 2002

Purelogicol е козметична компания от Великобритания, която от 2002г е пионер в грижа за красотата отвън и отвътре. Ние сме една от много малкото компании, които въведоха и усъвършенстваха идеята за грижата за красотата отвътре. Нашата бутикова и интелигентна гама от продукти активно работи за красотата на кожата отвън и отвътре ! Ние вярваме в цялостния подход към здравето, красотата и уелнеса . Положителното възприятие за собствената ни външност оказва влияние върху нашето физическо, психическо , социално , емоционално и духовно благополучие. Без значение на колко си години, ти заслужаваш да изглеждаш и да се чувстваш по най-добрия начин.

ПИОНЕРИ ОТ 2002

ПЪТЕШЕСТВИЕТО

През 2002 мечта ПюрЛоджикол стана реалност чрез успешна гама продукти за грижа за кожата. Постигната с упорита работа, страст и ясна визия за бъдещето на директора Алан МакЛафлин. Марката ПюрЛоджикол придоби международна репутация въз основа на чистота, наука, изследване и ефикасност. Това беше вълнуващо 12 годишно преживяване на колагеновата добавка, която вече е широко призната за нейното въздействие върху кожата и способността да съживи кожата от вътре.

ПЪТЕШЕСТВИЕТО

 


Allan McLaughlin

Началото...

Връщайки се назад, през 90-те години на миналия век, моите надежди и мечти се въртяха около музиката. Имах амбицията да направя успешна певческа кариера и почти успях! Подписах договор със звукозаписна компания и имах участия из цяла Великобритания. Големият стрес и ярките светлини обаче, влошиха състоянието на проблемната ми кожа; имах толкова силно акне, че то започна да влияе на моето самочувствие на сцената.

Точно оттам, от моята лична нужда от помощ, се зароди интересът ми към грижата за кожата. Скоро той прерастна в страст за създаване на продукти, които да помогат и на други хора да изглеждат и  да се чувстват по най-добрия начин. Предпазването, подхранването и дори възстановяването на кожата се превърнаха в нещо като фикс-идея за мен.

Личният пробив за мен настъпи, когато открих огромната важност на колагена - протеинът, съставящ голяма част от съединителната тъкан в нашето тяло. От самото начало подхождах към всичко с базирайки се на  експертни знания, научни изследвания и клинични изпитания. Наред с това  тествах продуктите върху различни типове кожа, включително и  върху моята собствена.

За мен е удовлетворение да работя с водещи лаборатории, които влагат най-новите научни достижения в серия от
престижни продукти, възстановяващи самочувствието на хората за собствената им кожа.

Signature

Алан МакЛафлин
Управляващ директор