колагена - Q&A

 

Въпрос:  Какво представлява колагенът?
Отговор: Колагенът  e протеин, който представлява до 30%  от протеините  в  човешкото тяло.  Произвежда се от фибробласти под повърхността на кожата.Има структура на тройна спирала и  е отговорен за съединяването на клетките. Представлява  75 - 80% от кожата и е един от  нейните ключови  основни  компоненти.

Въпрос:  Какво причинява стареенето?
Отговор: Стареенето се предизвиква както от вътрешни, така и от външни фактори. Вътрешното стареене е естествен хронологичен процес на тялото ни. След 25-годишна възраст колагенът в тялото започва да намалява с 1,5% всяка година. Този процес продължава да се ускорява през 30-те и 40-те години  от живота, като  при  50+ години  колагенът бързо се  изчерпва. Това  може да доведе до появата на фини линии, бръчки и  до намаляване на еластичността на кожата. Външните фактори на стареене, като излагането на слънце например, причиняват до  90% от уврежданията  на кожата. Слънцето причинява увреждане на ДНК и разгражда колагена. Други външни фактори, които причиняват стареене  са околната среда, температурата, гравитацията, повтарящите  се движения  на лицето и начинът  на живот.

Въпрос:  Защо да пия добавка с колаген?
Отговор: Приемането на  добавка с  колаген може  да подсили синтеза на колаген чрез   стимулиране  дейността на фибробластите.

Въпрос:  С какво PureLogicol  е уникален и различен от другите колагенови добавки?
Отговор: PureLogicol използва уникален ензимен процес,  чрез който  намалява теглото на колагеновата молекула.  Получените малки молекули са бионалични и  могат лесно да се абсорбират от тялото. PureLogicol е  пакетиран според фармацевтичните стандарти.  Клинично доказано е, че  PureLogicol  намалява бръчките, свива порите и увеличава влажността на кожата.

Въпрос:  Има ли някакви странични  или противопоказни  ефекти ?
Отговор: Не са известни странични  или противопоказни  ефекти.

Въпрос:  След колко време ще  видя резултатите?
Отговор: PureLogicol е с прогресивен във времето ефект и резултатите варират от човек на човек. Потребители са  информирали за положителни резултати  още в рамките на първите 4 седмици. Това зависи от възрастта, теглото и метаболизма.  За оптимални резултати, използвайте в продължение на три месеца. За поддържане на постигнатия ефект, продължете със същата доза.

Въпрос:  Какво ще стане, ако не мога да преглъщам капсулите?
Отговор: Можете да отворите капсулите и да изсипете  съдържанието им във вода или портокалов сок, като разбърквате докато се разтвори.

Въпрос:  Приемът на колаген причинява ли увеличаване  на теглото  или  повишаване на апетита?
Отговор: Не.

Въпрос:  Мога ли да увелича дневната си доза?
Отговор: Да, можете да увеличите дозата до 6 капсули на ден. Увеличаването на дозата  може да даде допълнителни ползи.