Логика от науката

 

Всеки аспект от продуктовата линия на PureLogicol е резултат на върхови научни изследвания. Ефективността на продуктите е подплатена с висококачествена изследователска и развойна дейност; авангардните активни съставки са преминали през продължителни изследвания и изпитания за доказване на техния ефект.В нашите продукти участват множество ключови, активни, научно-изпитани  съставки.

Колаген

Сърцевината на нашия подход е разбирането за ролята на колагена за здравето на кожата, съчетано с клинични изследвания, доказващи ефективността на Колагеновата хранителна добавка. За да гарантираме чистотата и ефективността на нашата хранителна добавка,  за производството й  ние използваме най-високия съществуващ клас колаген.

Пептиди

Клинично доказано е, че  редица пептиди забавят стареенето,  като  играят ролята на куриери в процеса на клетъчната активност.  Всъщност, пептидите инструктират клетките какво да правят. Например, някои пептиди помагат, за да бъде пробуден синтеза на колаген в кожата.

Хиалуронова киселина

Един от главните компоненти на междуклетъчното вещество, обгръщащо клетките, хиалуроновата киселина, често е наричана „Ключът към извора на младостта“. Тя поема влагата като гъба, за да изпълни кожата и намали видимостта на бръчките.

Нано-витамини F,A,C и Е

Нано-витамините са изградени от естествени фосфолипиди и имат превъзходна усвояемост,  която повишава полезното им действие.

Продукти

продукти

Клинични изпитвания

наука

Clinical Trials

преса